Ja tenim la programació de rutes guiades per l’horta de Burjassot. Enguany tornem a repetir cartell amb la Societat Valenciana d’Ornitologia que realitzarà una sèrie de visites molt interessats sobre observació i anellament d’aus.

Per la nostra banda farem 3 rutes diferents que farem en dues dates diferents cadascuna:

L’horta a través d’Estellés: Mentre passegem per l’horta llegirem poemes on el poeta de Burjassot parla del seu entorn més immediat. Per finalitzar farem una degustació de pimentó torrat a la manera “estellesiana”.

Horta & Vi: La història de l’horta està plena de referències al cultiu de la vinya, tant per a l’elaboració de vi com per a l’obtenció de panses. Coneixerem aquesta història i farem un tast de dos vins valencians en un entorn únic, l’Hort d’Almenar.

Ciclo-Ruta: Una passejada per l’horta dels pobles i pedanies dels voltants de Burjassot per conèixer un dels paisatges més atractius de l’Horta de València. Inclou un xicotet esmorzar.

Vos recordem que les activitats estan organitzades per l’ Oficina de Sostenibilitat Local de l’Ajuntament de Burjassot. Per a poder assistir només heu d’apuntar-vos telefonant al 96 364 95 15 o enviant un correu electrònic a mediambient@ayto-burjassot.es, indicant la ruta que vos interessa, un telèfon de contacte i el nombre de persones que sou (els menors de tres anys no ocupen plaça). Les places són limitades.

RUTES 2016