El passat 29 de Juny tinguerem un Horta & Vi molt especial, dedicat al vins naturals, vins on es minimitza la intervenció humana i es busca la màxima expressió de la varietat del raïm i d’allò que els francesos anomen terroir.

Com sempre, la taula ben preparada:

1
Servint el vi

2
I tant de vi beguerem que la cosa s’animà i Adrian, un músic suïs-andalús ens tocà flamenc amb la seua guitarra!

3
El bon ambient, la magia de l’horta a la posta de sol, aquestes coses que no es poden explicar, només es poden viure a Horta & Vi!

4
I aci els vins que tastarem, per ordre de tast, d’esquerra a dreta:

5Benimaquia Tinajas de Viñedos Culturales de Rafa Bernabe Aguilar, el que més va costar d’entendre, un blanc que no és blanc, és taronja per haver estat macerat amb pells. Potser li faltara obrir-se més per ser més expressiu, però a nosaltres encara així ens torna bojos.

Viña Almate d’ Alfredo Maestro Tejero un Tempranillo que a la gent li va agradar molt.

PF de Bodegas Ponce, segurament el que més va agradar en general, amb caràcter, molt expressiu, pas en boca agradable, una gran bobal.

I després dos vins cortesia del Restaurant Ca Pepico del barri Roca de Meliana i la vinoteca Mesquevins de Montcada, no tinc paraules per agraïr el detall; Mai, del Bierzo, només 320 botelles, un vi complicat, per beure més tranquilament… i la bomba, Zerlina, color roig (vin rouge, red wine… clar…) Aoc Arbois, biodinàmica… pot un vi negre recordar a la sidra? a la poma? Molt, molt curiòs!

I be, com a curiositat el vi que hem fet a casa, el Al-Blanc, que s’el beguerem també.

Com sempre una jornada inolvidable!