Vos presentem La Fresca de l’Horta la nostra cervesa artesana, elaborada per la microcerveseria Tyris, uns dels pioners de les cerveses artesanes valencianes i autors de grans cerveses com Vipa, Paqui Brown o la mateixa Tyris: www.cervezatyris.com.

Pensada per a disfrutar amb la nostra gastronomia i el nostre clima, hem fet una cervesa refrescant amb llimes collides directament de llimeres de l’Horta de València. Les llimes li aporten un punt diferent, que convida a beure, però sense rebaixar el cos d’una bona cervesa artesana amb sucs o altres refrescs.

I que millor lloc per a fer la presentació que al mig de l’horta, al nostre hort ecològic, en una edició especial d’ HORTA & BEER, teniu tota la informació al cartell adjunt.

Si teniu un establiment d’hosteleria, botiga etc. i esteu interessats en oferir La Fresca de l’Horta només heu d’escriure’ns a a.simo@hortaviva.net.

Cartell Horta & Beer 2014