La millor manera de passar un matí o una vesprada disfrutant de l´Horta Nord de València

Hola a tots! Abans que res presentar-me, el meu nom és Vicente i hui és el meu primer dia de les pràctiques de Turisme en l’empresa Horta Viva i la meua intenció és ser part activa des del primer minut d’esta xicoteta empresa. Vos explique com va ser el meu primer dia amb una ruta en bici amb el grup Scout de Massamagrell.

Després de les oportunes presentacions acudim en primer lloc a la zona d’horta d’Albalat dels Sorells i Foios, on expliquem el model d’horta d’este lloc i les seues característiques principals. A la foto el Molí d’Albalat.

DSC_0132

La segona parada la realitzem en l’horta de Meliana i enfront de la Barraca de Toni Montoliu, on expliquem el canvi que hi ha hagut en esta zona d’horta tan pròxima a l’anterior, així com alguna de les seues construccions tradicionals.

DSC_0134A continuació realitzem novament una breu parada en la zona d’horta de Meliana de camí al nostre propi camp de cultiu, on expliquem que les classes dels productes agrícoles que es cultiven han canviat.

DSC_0139

En esta parada mostrem el nostre propi camp de cultiu situat a Meliana i fem una gran rellevància al que ho diferencia de la resta de camps de la zona. Ja que nosaltres cultivem els nostres productes agrícoles de manera ecològica, expliquem este procés tan poc habitual en estos temps.

DSC_0150

DSC_0159

Després d’haver visitat l’horta d’Alboraia la següent parada està pensada per a relaxar-nos disfrutant de l’aire fresc i de les vistes del mar mediterrani, sent este part fonamental del paisatge que rodeja l’Horta de València.

DSC_0164L’última parada i despedida, en esta comentem els paisatges d’horta anteriorment vists i es realitza una menció especial a l’Ermita situada en este lloc tan especial de l’horta d’Alboraia, així com es relata “el milacre dels peixets” molt popular en els pobles de la contornada.

DSC_0170

En definitiva vam passar un matí molt agradable, envoltats d’un bell paisatge i de la companyia del grup Scout de Massamagrell, ¡va ser un plaer conèixer-los!