El passat divendres 1 de març vam estar al CEIP Ausiàs March d’Alboraia fent nostre taller d’hortalisses amb els alumnes d’infantil.

La veritat és que de tot el que fem és una de les nostres activitats més gratificants, ens alegra molt veure com es sorprenen amb la gran varietat d’hortalisses, com gaudeixen endevinant a cegues que és el que estan menjant i sobretot com mengen de tot sense prejudicis.

Segur que moltes mares i pares no creurien el que arriben a tastar a través del joc! Ráves, cebes, safanòria morada, col llombarda, naps… ací teniu un exemple.

 Hortalisses

També varem fer una breu presentació de l’horta i els seus cultius. Veieu que tranquils i atents estaven? És tot un posat per a la foto i quedar bé a casa! Res més lluny de la realitat! I bé que fan, que per alguna cosa són xiquets/es…

Taller d'Hortalisses