A Horta Viva ja tenim preparat el catàleg d’activitats per a centres educatius d’aquest curs. Des d’infantil a escoles d’adults passant per col · legis, instituts o universitats populars.

Conèixer tot sobre l’orxata, visitar un hort ecològic, descobrir la marjal del moro… i per descomptat aprendre tot el relacionat amb l’Horta de València és possible amb les nostres rutes i tallers. Podeu veure-ho al nostre CATÀLEG D’ACTIVITATS

Les rutes per l’horta poden ser temàtiques, per estudiar en profunditat un tema en concret com el regadiu, els cultius de temporada etc. o bé incloure un poc de cada tema. Com sempre, tot adaptat a diferents nivells educatius.

A Horta Viva, donada la situació actual, som conscients i sensibles a les dificultats de molts centres per organitzar aquest tipus d’activitats, pel que hem pres 3 tipus de mesures perquè siguen el més econòmiques possible:

1. Hem ajustat els preus al màxim. No repercutim la pujada de l’IVA.

2. Els tallers els realitzem també al centre, de manera que no és necessari desplaçar-se.

3. Estem posant-se en contacte amb els ajuntaments de les comarques de l’Horta Nord i l’Horta Sud per oferir la possibilitat de fer rutes guiades per l’horta del seu municipi, evitant que calga contractar autobús per fer la ruta.

Esperem que la nostra proposta siga del vostre interès i que el proper curs molts alumnes puguen conèixer i estimar més la nostra horta.

Pd. Podeu sol·licitar la visita al vostre centre de la responsable d’educació d’Horta Viva i vos explicarà detalladament les nostres activitats.

Catàleg activitats Horta Viva centres educatius 2012/2013