Responent a una petició que ens porteu fent des de fa temps, a partir d’aquest dissabte tindrem 2 rutes programades setmanalment. Ara serà més fàcil que particulars o grups menuts tinguen la possibilitat de fer alguna de les nostres rutes. Seran en anglès i castellà.

 Una d’aquestes activitats és la nostra nova ruta de la que vos acavem de parlar, “València a través de la gastronomia”. Es farà tots els dissabtes a les 10:30h des de la Tourist Info de la Plaça de la Reina.

 L’altra ruta programada a partir de ja mateix és “l’Horta de València”. Es farà tots els dilluns des de les 10:30h. Partint de l’estació de metro d’Almàssera farem una passejada per un dels millors espais d’horta i visitarem el museu de l’horta d’Almàssera.

 A partir de maig tindrem també setmanalment la Ruta de l’Orxata, els divendres de vesprada i Horta & Vi els diumenges a última hora.

 Teniu tota la informació al següent flyer adjunt. Per a grups continuem fent rutes sota petició, també en italià i francés i per suposat en valencià.

 

Flyer Horta Viva