A Horta Viva estem d’enhorabona. Acabem de rebre el premi “Respecte i promoció del medi ambient: l’Horta” que lliura el Pacte Territorial per a la Creació d’Ocupació PACTEM NORD dins dels seus distintius a la Coresponsabilitat Territorial. El lliurament es va realitzar el passat dijous dia 15 de desembre al “Centre Cultural la Marina” del Puig.

Els “Distintius PACTEM NORD a la Coresponsabilitat Territorial”, que celebren la seua tercera edició biennal, posen en relleu aquelles pràctiques responsables desenvolupades a la comarca de l’Horta Nord per empreses, associacions, entitats o qualsevol altra institució de caràcter públic o privat, agraint així l’esforç i compromís assumit en el territori.

Des d’ Horta Viva volem agrair a Pactem Nord el seu reconeixement i la tasca que realitzen com a entitat vertebradora de la comarca i felicitar també a l’Ajuntament de Godella, amb el qual compartim premi, per la seua iniciativa del mercat extraordinari de venda directa de productes de l’Horta.

Premi Horta Viva